Profit First Professional

Als Profit First Professional werk ik met de Profit First methode hiermee help ik je om meer grip op je cijfers te krijgen, zodat je precies weet met welke keuzes je meer winst gaat maken. Als Profit First Professional werk ik nauw samen met je om jouw financiële prestaties te optimaliseren en je winst te maximaliseren.

Salarisadministratie Interim

Hi! Ik ben Marlouke Rambaldo, Profit First Professional. Met mijn jarenlange ervaring in de financiële wereld, wil ik bedrijven nog een stapje verder helpen om hun winst te verhogen door hun financiën anders te organiseren. In plaats van traditionele boekhoudmethoden, waarbij winst wordt beschouwd als het verschil tussen inkomsten en uitgaven, verdeelt de Profit First-methode de winst over verschillende bankrekeningen op basis van een vast percentage van de omzet.

Wat doe ik als Profit First Professional?

Als Profit First Professional kan ik je helpen bij het opzetten en implementeren van de Profit First-methode in jouw bedrijf.

Wat doe ik als Profit First Professional?

Als Profit First Professional kan ik je helpen bij het opzetten en implementeren van de Profit First-methode in jouw bedrijf. 

Implementatie van het Profit First-systeem

Ik begeleid en ondersteun je bij het implementeren van het Profit First-systeem in jouw financiële administratie. Dit omvat het opzetten van meerdere bankrekeningen voor specifieke doeleinden, zoals winst, salaris, belastingen en operationele kosten.

Ik geef Financieel advies

Ik bied Financieel Advies aan bedrijven op basis van het Profit First-principe. Ik help bedrijven bij het beoordelen van hun financiële situatie, het analyseren van de winstgevendheid en het identificeren van mogelijkheden om de winst te vergroten.

Cashflowmanagement

Een belangrijk aspect van het Profit First-systeem is het effectieve cashflowmanagement. Ik  help bedrijven bij het beheren van hun cashflow, het verminderen van schulden en het optimaliseren van het geld dat binnenkomt en uitgaat.

Coaching en Training

Ik bied ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat jij op de goede weg blijft met jouw financiële doelen.

Waarom Profit First?

Zelf heb ik ervaren hoe belangrijk het is om overzicht te krijgen in je financiële boekhouding. Ik ben toen op zoek gegaan naar een Methode die goed toe te passen is in je Financiële administratie. Na het lezen van het boek van Mike Michalowicz was ik om. Wat een mooie en duidelijke inzichten gaf hij mij. Na het toepassen in mijn eigen administratie was ik zo enthousiast, dat ik andere ondernemers hier ook mee wil helpen. 

De Profit First methode is ontwikkeld door Mike Michalowicz omdat hij in zijn eigen ondernemerschap heeft ervaren dat traditionele boekhoudmethodes niet altijd werken. Hij ontdekte dat het traditionele “omzet minus kosten is winst” model niet werkte omdat hij de neiging had om alle inkomsten te gebruiken voor het betalen van rekeningen en het doen van investeringen.

De Profit First methode biedt een andere benadering waarbij er eerst winst wordt genomen voordat de kosten worden betaald. Dit zorgt ervoor dat de ondernemer beter inzicht heeft in de winstgevendheid van het bedrijf en dat er meer controle is over de financiën.

Een ander voordeel van de Profit First methode is dat het helpt bij het nemen van financiële beslissingen. Door de winst als een aparte post te beschouwen, kan de ondernemer bijvoorbeeld bepalen welke investeringen hij kan doen en welke kosten hij kan maken zonder de winstgevendheid van het bedrijf in gevaar te brengen.

Bovendien is de Profit First methode relatief eenvoudig toe te passen en biedt het een duidelijk en overzichtelijk systeem voor het beheren van de financiën van een bedrijf.

Al met al kan de Profit First methode een nuttig hulpmiddel zijn voor ondernemers die hun winstgevendheid willen verbeteren en meer controle willen hebben over hun financiën.

Profit First Professional

Profit First Jaartraject

Als Profit First Professional is het mijn taak om jou te adviseren en om meer grip te krijgen op je cijfers, zodat je financiële prestaties te optimaliseren en jouw winst te maximaliseren

Herken je jezelf hierin?

Je begrijpt niet waar je geld blijft
Je wilt je kosten verlagen
Je wilt je omzet verhogen
Je wilt meer rust en grip op financieel gebied

Wat biedt Profit First Jaartraject?

Het implementeren van Profit First Methode
Geef meer inzicht en grip op je cijfers
Stelt financiële doelen
Adviseert in investeringsbeslissingen
Maandelijkse overzichten van budgetten
Verbeteren van financiële prestaties

Profit Assessment

Als Profit First Professional wordt het Profit Assessment als instrument gebruikt om de Profit First methode toe te passen. Profit Assessment is een financiële gezondheidscheck van jouw bedrijf.

Herken je jezelf hierin?

Je begrijpt niet waar je geld blijft
Je wilt je meer winst maken
Je wilt je inzicht hebben op je kosten
Je wilt meer rust en grip op financieel gebied

Wat biedt Profit Assessment?

Het Profit Assessment (Gezondheidscheck van je bedrijf)
Het implementeren van Profit First
Geef meer inzicht en grip op je cijfers
Adviseert en begeleid je tijdens een 3 maanden traject
Stellen de TAP’s (Target Allocation Percentages) bij of stellen we nieuwe doelen

Profit First Jaartraject

Wat kan je verwachten:

Hierbij neem ik je financiële administratie volledig uit handen en implementeer ik de Profit First Methode. 

Je krijgt hierdoor meer grip op je cijfers en weet precies met welke keuzes je meer winst gaat maken.

€ 2.850,- per jaar

Je kunt in 3, 6 of 12 termijnen betalen.

Profit Assessment

Wat kun je verwachten:

Een uitgebreid financiële gezondheidsscan. Je krijgt de benodigde begeleiding voor het op orde krijgen van de financiële huishouding.

Na het implementeren worden de percentages de eerste 3 maanden goed in de gaten gehouden en eventueel bijgesteld.

€650,- per assessment

Tarieven Profit First