Profit First Professional

Als Profit First Professional werk ik met de Profit First methode hiermee help ik je om meer grip op je cijfers te krijgen, zodat je precies weet met welke keuzes je meer winst gaat maken. Als Profit First Professional werk ik nauw samen met je om jouw financiële prestaties te optimaliseren en je winst te maximaliseren.

Profit First Professional

Boost Je Winst met Profit First

Ik ben Marlouke Rambaldo, een ervaren Profit First Professional. Met de Profit First-methode verander ik hoe je naar je financiën kijkt. Als Profit First Professional zorg ik ervoor dat je winst maakt, elke keer. Samen met mij, jouw Profit First Professional, wordt jouw winst een zekerheid. Start nu en laat mij, jouw Profit First Professional, je begeleiden naar financieel succes. Jouw toekomst in winst begint hier!

Wat doe ik als Profit First Professional?

Als Profit First Professional kan ik je helpen bij het opzetten en implementeren van de Profit First-methode in jouw bedrijf.

Wat doe ik als Profit First Professional?

Als Profit First Professional kan ik je helpen bij het opzetten en implementeren van de Profit First-methode in jouw bedrijf. 

Implementatie van het Profit First-systeem

Ik begeleid en ondersteun je bij het implementeren van het Profit First-systeem in jouw financiële administratie. Dit omvat het opzetten van meerdere bankrekeningen voor specifieke doeleinden, zoals winst, salaris, belastingen en operationele kosten. Samen gaan wij een start maken om het Profit First Assessment in gang te zetten.

Ik geef Financieel advies

Ik bied Financieel Advies aan bedrijven op basis van het Profit First-principe. Ik help bedrijven bij het beoordelen van hun financiële situatie, het analyseren van de winstgevendheid en het identificeren van mogelijkheden om de winst te vergroten.

Cashflowmanagement

Een belangrijk aspect van het Profit First-systeem is het effectieve cashflowmanagement. Ik  help bedrijven bij het beheren van hun cashflow, het verminderen van schulden en het optimaliseren van het geld dat binnenkomt en uitgaat.

Coaching en Training

Ik bied ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat jij op de goede weg blijft met jouw financiële doelen.

Waarom Profit First?

Ontdek Profit First: Jouw sleutel tot financieel succes

Heb je ooit gevoeld dat je financiën een doolhof waren waar je maar niet uit kwam? Dat had ik ook. Tot ik Profit First ontdekte. Dit is niet zomaar een methode; het is een revolutie in hoe je naar je geld kijkt. Laat me je vertellen waarom Profit First jouw financiële game-changer is.

Mijn omslagpunt: Van chaos naar overzicht

Mijn zoektocht naar financiële helderheid leidde me naar het baanbrekende boek van Mike Michalowicz. Zijn woorden veranderden alles voor mij. Door de Profit First Methode toe te passen, zag ik mijn financiën transformeren. En ik wil dat jij deze transformatie ook ervaart.

Waarom Profit First werkt

Mike Michalowicz gooide het traditionele financiële model om. In plaats van winst wat overblijft na de kosten, zet Profit First de winst voorop. Dit zorgt voor een revolutionaire kijk op je geldstromen. Het resultaat? Meer winst, beter inzicht en volledige controle over je financiën.

Voordelen die het verschil maken

Profit First maakt financiële beslissingen eenvoudiger en effectiever. Het zet winst centraal, waardoor je slimme keuzes maakt over investeringen en uitgaven. Dit systeem geeft je het overzicht en de controle die je nodig hebt om je bedrijf succesvol te maken.

Eenvoudig en overzichtelijk

Met de hulp van een Profit First professional is het toepassen van deze methode een fluitje van een cent. Het biedt een helder, gestructureerd systeem voor je financiële beheer. Zeg vaarwel tegen financiële stress en hallo tegen duidelijkheid en succes.

Jouw financiële toekomst begint nu

De Profit First Methode is meer dan een financiële strategie; het is een nieuwe manier van denken over geld. Als je klaar bent om je winstgevendheid te verhogen en de controle over je financiën te nemen, is Profit First de weg vooruit. Laten we samen jouw financiële toekomst vormgeven.

Mike Michalowicz

Profit First Traject

Als Profit First Professional is het mijn rol om jou te adviseren, zodat je meer controle krijgt over je financiële cijfers en je financiële prestaties optimaliseert om je winst te maximaliseren.

Herken je jezelf hierin?

 • Je begrijpt niet waar je geld blijft
 • Je wilt je kosten verlagen
 • Je wilt je omzet verhogen
 • Je wilt meer rust en grip op financieel gebied

Wat biedt Profit First Traject?

Een Profit First traject biedt over het algemeen een uitgebreide begeleiding en ondersteuning aan ondernemers die de Profit First-methode willen implementeren en hun financiële gezondheid willen verbeteren. Hier zijn enkele van de typische kenmerken en voordelen die je kunt verwachten in een Profit First traject:

 • Implementatie van de Profit First-methode;
 • Financiële planning;
 • Doorlopende van je financiën en begeleiding;
 • Coaching en ondersteuning;

Profit First Assessment

Als Profit First Professional gebruiken we het Profit First Assessment als een instrument om de Profit First-methode in jouw bedrijf toe te passen. Het Profit First Assessment is in feite een grondige financiële gezondheidscheck voor jouw bedrijf.

Herken je jezelf hierin?

 • Je begrijpt niet waar je geld blijft
 • Je wilt je meer winst maken
 • Je wilt je inzicht hebben op je kosten
 • Je wilt meer rust en grip op financieel gebied

Wat biedt Profit First Assessment?

Een Profit First Assessment is een dienst die wordt aangeboden om de financiële gezondheid van een bedrijf te evalueren en inzicht te krijgen in hoe de Profit First-methode kan worden toegepast om de winstgevendheid te verbeteren.

 • Financiële Gezondheidscheck;
 • Profit First Principes;
 • Doelen stellen;

Profit First Traject

Wat kun je verwachten:

 • Elke maand een grondige check op je administratie.
 • Coaching gesprekken.
 • Een uitgebreide financiële gezondheidsscan om inzicht te krijgen in de huidige situatie.
 • Belastingaangiften 

vanaf € 179,- p/mnd

Je kunt per kwartaal of per jaar betalen. Minimaal 1 jaar afnemen.

Profit First Assessment

Wat kun je verwachten:

Een uitgebreide financiële gezondheidsscan om inzicht te krijgen in de huidige situatie.

Begeleiding om je financiële huishouding op orde te brengen en de Profit First-methode te implementeren. Actieve monitoring en mogelijk bijstelling van de percentages.

€ 850,- per Assessment

Voor 3 maanden

Tarieven Profit First Trajecten:

Kennismaken?

Heb je advies nodig om je financiële administratie beter te kunnen inrichten? Plan dan eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Kies een moment in mijn planning dat jou past en vul je gegevens in.

Dit is een online video call via Zoom van 30 minuten.

Meer lezen?

Contactformulier

Neem contact op voor vragen of meer informatie! Ik help je zo spoedig mogelijk.

Je gegevens zijn veilig. Ze worden op vertrouwelijke wijze verwerkt volgens de privacyverklaring.