Moneybird Expert

Over Marlouke

Zoek jij een echt financiële duizendpoot? Stop met zoeken, want dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik adviseer en ondersteun jou bij je financiële administratie, omzetdoelen bepalen en meer grip krijgen op jouw cijfers.

De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam geweest als Salarisadministrateur, HR en Financieel adviseur. Hierdoor heb ik een brede kennis en kunnen opgebouwd. Met veel plezier heb ik bij diverse bedrijven gewerkt in loondienst, maar het ondernemerschap begon mij toch te lonken.

Ik ben geboren in Den Haag, maar uiteindelijk na een paar keer te zijn verhuisd gaan wonen in Papendrecht, samen met mijn dochter Lisa en hond Frits wonen wij daar heel erg fijn.

In december 2021 startte ik als HR Adviseur en Salarisadministrateur op interim basis. Al snel kwam ik er achter, dat er ik mijn andere passie goed kon combineren met mijn interim werkzaamheden. Ik ben gaan starten als Moneybird Expert en Profit First Professional.

Nieuwsgierig hoe ik jou kan helpen?

Ben jij toe om inzicht te krijgen in je financiële administratie en zoek je iemand die voor overzicht en rust zorgt in jouw administratie? En ben je benieuwd of ik je daarbij kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dan bespreken we waar jij nu tegenaan loopt binnen jouw bedrijf, waar je hulp bij zou willen én of ik de aangewezen persoon ben om jou daarbij te helpen.

Luister hier het verhaal hoe ik ondernemer ben geworden