PayLouk Marlouke

Over mij

Zoek jij een financiële duizendpoot? Stop met zoeken, want dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ondersteun jou bij je financiële administratie, omzet doelen bepalen en grip krijgen op je eigen cijfers.

De afgelopen 12 jaar ben ik werkzaam geweest als Salarisadministrateur, HR en Financieel administrateur. Hierdoor heb ik een brede kennis en kunnen opgebouwd. Met veel plezier heb ik bij diverse bedrijven gewerkt in loondienst, maar het ondernemerschap begon mij toch te lonken.     

Ik ben geboren in Den Haag, maar uiteindelijk na een paar keer te zijn verhuist gaan wonen in Papendrecht, samen met mijn dochter Lisa en hond Frits wonen wij daar heel erg fijn.

In december 2021 startte ik als HR / Salarisadministrateur op interim basis. Al snel kwam ik er achter, dat er heel veel ondernemers zijn die nog steeds hun administratie in Excel of zelfs niet goed bijhouden. Zelf kwam ik in aanraking met Moneybird en sinds juli 2022 mag ik mij officieel Moneybird adviseur noemen.

Nieuwsgierig hoe ik jou kan helpen?

Ben jij toe aan inzicht te krijgen in je financiële administratie en zoek je iemand die voor overzicht en rust zorgt in jouw administratie? En ben je benieuwd of ik je daarbij kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dan bespreken we waar jij nu tegenaan loopt binnen jouw bedrijf, waar je hulp bij zou willen én of ik de aangewezen persoon ben om jou daarbij te helpen.