Moneybird Expert

Ik help ondernemers aan meer winst en financiële rust! Als Moneybird Expert ben ik gespecialiseerd in het voeren van de financiële administratie van bedrijven en ondernemers met het behulp van het online boekhoudplatform Moneybird

Marlouke Rambaldo – Moneybird Expert

Hi! Ik ben Marlouke Rambaldo, Moneybird Expert. Met mijn jarenlange ervaring in de financiële wereld, ben ik er zeker van dat ik jou kan helpen. Als Moneybird Expert weet ik alle ins en outs van het Moneybird Boekhoudprogramma, zodat jouw administratie altijd tot in de puntjes geregeld is. Ik vind het leuk om klanten te helpen met hun onderneming en om samen “aan” de onderneming te werken. Is je nieuwsgierigheid gewekt, laten wij dan snel kennis maken!

Wat doe ik als Moneybird Adviseur?

Als Moneybird Adviseur ben ik een expert op het gebied van Moneybird. Ik adviseer en begeleid je graag, zodat je financiële administratie altijd up-to-date is en jij er geen omkijken meer naar hebt.

Wat doe ik als Moneybird Expert?

Als Moneybird Expert ben ik een expert op het gebied van Moneybird. Ik adviseer en begeleid je graag, zodat je financiële administratie altijd up-to-date is en jij er geen omkijken meer naar hebt.

Ik zorg voor een goede inrichting:

Een goede inrichting van het boekhoudsysteem is cruciaal voor een effectieve en efficiënte administratie. Ik stel daarom de instellingen van Moneybird in volgens de specifieke behoeften van de onderneming, richt de financiële rekeningen goed in, ik stel Btw-tarieven correct in en zorg dat de facturen voldoen aan de wettelijke vereisten.

Ik optimaliseer de automatisering:

Moneybird biedt veel mogelijkheden voor het automatiseren van de administratie. Ik maak daar optimaal gebruik van door bijvoorbeeld automatische bankkoppelingen in te stellen, abonnementen en facturen automatisch te laten genereren en workflows te gebruiken voor de verwerking van inkomende en uitgaande facturen.

Ik kies de juiste add-ons:

Moneybird biedt verschillende add-ons die het boekhoudproces kunnen verbeteren en vereenvoudigen. Ik kies de add-ons die het beste passen bij de behoeften van de onderneming, zoals koppelingen met betaalproviders, scan- en herken-software of een CRM-systeem.

Ik zorg voor een goede administratie:

Een goede administratie begint met het tijdig en correct bijhouden van inkomsten en uitgaven. Ik gebruik de mogelijkheden van Moneybird om bonnetjes en facturen snel en makkelijk te verwerken, zodat er altijd een actueel overzicht is van de financiële situatie van de onderneming.

Ik maak gebruik van rapportages:

Moneybird biedt diverse rapportages die inzicht geven in de financiële prestaties van het bedrijf. Ik gebruik deze rapportages om trends en ontwikkelingen te analyseren, de omzet te monitoren en tijdig bij te sturen waar nodig.

Ik blijf op de hoogte van wet- en regelgeving:

Als Moneybird specialist is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot boekhouding en belastingen. Ik informeer klanten tijdig over wijzigingen en adviseer ze over de gevolgen voor hun administratie.

Ik bied ondersteuning:

Als Moneybird specialist bied ik ondersteuning aan. Ik geef bijvoorbeeld workshops, bied telefonische ondersteuning of schrijf handleidingen en instructies om gebruikers te helpen het meeste uit het platform te halen.

Moneybird Expert

Als Moneybird Expert is het mijn taak om jou te begeleiden bij het effectief gebruik maken van het boekhoudprogramma, zodat je financiële administratie op een efficiënte manier kunt beheren en daardoor tijd en moeite kunt besparen. 

Herken je jezelf hierin?

Je bedrijf is aardig gegroeid
Je wilt minder tijd kwijt zijn aan je financiën & personeelszaken
Je wilt alles goed en professioneel geregeld hebben
Je wilt meer rust en grip op financieel gebied

Wat biedt Moneybird Expert?

Moneybird volledig up-to-date
Beheren van je financiële administratie
Kennisoverdracht van financiële rapportages
Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en updates van Moneybird
Het nastreven van wet- en regelgeving

Profit First Professional

Tarieven Moneybird Expert

Moneybird Expert Maandtraject

Wat kan je verwachten:

Hierbij neem ik je financiële administratie volledig uit handen. Ik verwerk de in- en verkoopfacturen en banktransacties en verzorgt elk kwartaal de Btw-aangiftes.

179,- p/m

Moneybird Support

Wat kan je verwachten:

Heb je vragen over Moneybird? Of wil je je financiële administratie éénmalig laten checken. Plan dan een Moneybird Support in. Voordat de afspraak plaats vindt, ontvang je van mij een vragenformulier, zodat wij alle tijd goed kunnen benutten. Tijdens het gesprek deel je jouw Moneybird scherm met mij en samen gaan wij kijken naar jou vragen.

€ 69,- p/u