Financiën en Personeelszaken

Werken met mij, maakt het ondernemen leuker. Samen kunnen wij jouw onderneming tot een hoger level brengen.

Is je interesse hierdoor gewekt? Laten we dan snel kennismaken! Samen bespreken we waarmee ik je kan helpen en welke taken ik van je kan overnemen of adviseren.

PayLouk sollicitatie

Hi! Ik ben Marlouke Rambaldo, van PayLouk. Met mijn jarenlange ervaring in de financiële wereld zowel financiën als personeelszaken, ben ik er zeker van dat ik jou kan helpen. Ik vind het leuk om klanten te helpen met hun onderneming en om samen de onderneming tot een hoger level te krijgen. Mijn taken variëren van het doen van crediteuren- en debiteurenbeheer, tot het adviseren van je financiën. Ook hou ik mij bezig met personeelszaken, dit maakt mij tot een totaalplaatje. Benieuwd geworden wie er achter PayLouk schuil gaat, laten wij dan snel kennis maken!

PayLouk Marlouke

Financiën en Personeelszaken

Ben je teveel tijd kwijt aan Financiën en Personeelszaken? Ik adviseer en begeleid je daar graag bij.
Neem contact op met mij om jouw wensen te bespreken.

Herken je jezelf hierin?

Goed om te weten?

Financiële administratie verwerk ik in Moneybird, Exact Online of WeFact
Personeelszaken verwerk ik in HR Salaris Gemak of Employes 

Tarieven Mijn Diensten

Financiële administratie

Wat kan je verwachten:

179,- p/m

Financiën 100% geregeld

Wat kan je verwachten:

vanaf 275,- p/m

Personeelsadministratie

Voor 1-10 medewerkers

Wat kan je verwachten:

vanaf 255,- p/m

Eenmalige financiële check-up in Moneybird

Ik bekijk inhoudelijk je financiële administratie en samen bespreken wij jouw vragen en verbeterpunten, zodat je jouw administratie en alle mogelijkheden van Moneybird goed benut hebt.

€69,- per uur