15 januari 2023

1. De belangrijkste les uit mijn eerste ondernemersjaar!

Vorig jaar startte ik mijn eigen onderneming. Gelukkig wist ik 100% zeker, dat ik ondernemers op financieel en HR-vlak goed kon helpen. Met ruim 25 jaar werkervaring, voorzag ik op dat gebied weinig verrassingen. Maar als ondernemer, ging er een wereld voor me open! Ik had zoveel vragen, waar ik het liefst direct een antwoord op had.

Inmiddels bestaat mijn bedrijf precies een jaar. Eén ding weet ik zeker: het loopt altijd anders dan je je vooraf bedenkt. En dat is juist het mooie aan ondernemen. Ik zie het als een mooie boom, met allemaal zijtakken. Elke nieuwe tak, verdeelt zich al snel weer in nieuwe takken. Gaandeweg heb je telkens de mogelijkheid om nieuwe keuzes te maken en bij te sturen. En als iets niet bevalt, dan kun je altijd weer bijsturen.

Doe waar je goed in bent!

De rest van de blog van Marlouke vind je hier:

Meer lezen?